Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
 63.99  € 49.99
1. Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 33.49
2. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
3. New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos
 
New Nintendo 2DS XL voor Nintendo 3DS
4. New Nintendo 2DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 31.99  € 27.99
5. New Super Mario Bros. 2
 
/Pokémon Omega Ruby voor Nintendo 3DS
  € 32.99
6. Pokémon Omega Ruby
 
/Pokémon Sun voor Nintendo 3DS
  € 29.99
7. Pokémon Sun
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 114.99
8. New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos
 
/Pokémon X voor Nintendo 3DS
 33.99  € 29.99
9. Pokémon X
 
Pokemon Ultra Moon voor Nintendo 3DS
10. Pokémon Ultra Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Sinterklaas Mario 3DSNieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Held Timtamtomg
Wibert
Informatie toevoegen gaat nu 2x zo snel als je 3DS game tips en trucs toevoegd! Je krijgt nu tussen de 30 en 140 muntjes ipv tussen de 15 en 70!

Timtamtomg heeft zijn eerste 1000 muntjes verdient op Mario 3DS. 10 euro is onderweg. Thanks!! Ik hoop dat er nog veel gaan volgen deze herfstvakantie!

Reactie van onze Held Timtamtomg:
Ik vond het weer heel erg leuk om alle informatie toe te voegen.
Bij Mario Wii had ik het al een aantal keer gedaan en toen ik ontdekte dat Mario 3DS live was ben ik hier ook begonnen. Ik vind het echt geweldig dat jullie dit doen, andere mensen hebben er zo wat aan en je wordt er zelf voor beloond! Ik kan er nu weer een 3ds game bij kopen ;)
Heel erg bedankt.
Kleine verbeteringen 5
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 5
Rianna
We zijn nog steeds druk bezig met de website; onze nieuwste aanwinst is de mogelijkheid om trailers voor 3DS games toe te voegen.

Via de website kun je nu 3DS gametrailers van YouTube inzenden door de code te gebruiken die bij delen/share --> insluited/embed staat. Voor een goede trailer krijg je 30 muntjes. Succes!
Lijn
Afbeelding voor Eerste Held van Mario 3DS!
Wibert
Mario 3DS is nog altijd in bètaversie (test fase). Niet alle all-in-1 pagina's werken. Toch hebben we al onze eerste held!

Wanneer je 1000 munten verzameld hebt op Mario 3DS ben je een held en maken we 10 euro over. Held Wesleye98 heeft de eer als eerste deze tientjes te ontvangen. Super goed gedaan en bedankt voor het testen!

Held Wesleye98:
Het is heel erg leuk om de eerste te mogen zijn die 10 euro van Mario 3DS ontvangt door het toevoegen van Nintendo 3DS game info. Ik heb al enkele 3DS-toppers mogen beoordelen en ik werk al aan enkele reviews. Ook zijn er al veel tips en trucs geplaatst door de eerste bezoekers. Ik weet zeker dat Mario 3DS, net als de overige websites van de Mario-familie, een succes gaat worden wat info over de games betreft. Hopelijk in de toekomst ook als een webshop. Wie weet...

Ik blijf doorgaan met het inzenden van info, want het blijft leuk en het verdient natuurlijk lekker bij. Ik hoop dat er weer net zo enthousiaste helden bij gaan komen en helpen.

Ook kijk ik erg uit naar MarioWii-U.nl! Succes met de websites!
Kleine verbeteringen 4
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 4
Wibert
Bevestigings email, YouTube filmpjes bij Nintendo 3DS tips en afbeeldingen van het juiste formaat, allemaal gefixt!!

Het is toch nog heel wat geknutsel om de website van Mario Wii werkend te krijgen voor de Nintendo 3DS. Ik denk dat we nog wel wat kleine verbeteringen zullen houden de komende tijd.
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 3
Max
En weer een kleine update voor onze Nintendo 3DS pagina. Jullie zouden geen problemen moeten ondervinden bij het toevoegen van informatie bij 3DS spellen.

Het design is nu enigszins strakker (de randjes zijn dunner) en de achtergrond die je 's avonds of 's nachts op deze pagina ziet is aangepast.

De website werkt ondertussen helemaal. Het enige kleinigheidje is dat je geen bevestigings email zult ontvangen als jouw inzending wordt goedgekeurd, je krijgt uiteraard wel muntjes. We kunnen nog genoeg informatie over 3DS spellen gebruiken, dus als je aan de slag wilt gaan, graag!
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 2
Max
Na hier en daar weer wat gesleuteld te hebben werkt en klopt de Nintendo 3DS website nu bijna helemaal.

Nog een paar kleinigheidjes zijn genoteerd en daar zal de komende dagen aan gewerkt worden, zoals de omgekeerde volgorde van deze nieuwsberichten ;)

Een link toevoegen van games uit dezelfde serie is bijvoorbeeld nog niet mogelijk. Eventuele uitbreiding met 3DS Hardware en Nintendo 3DS eShop downloads volgt later.
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 1
Wibert
We zijn nog altijd aan het werk om Mario 3DS goed te krijgen!

Links voor 3DS spellen die geaccepteerd waren werden helemaal niet weergegeven. De naam van de Held die 3DS informatie had toegevoegd was niet zichtbaar...

Allemaal gefixt!

's Avonds hebben we nu een nieuwe achtergrond. Moeten nog even testen/stemmen welke achtergrond we voorlopig houden. Binnenkort maar een facebook/chatbox openen voor wat interactie!
Lijn
Afbeelding voor Mario 3DS online!
Wibert
Achter de schermen zijn we al regelmatig bezig geweest. Maar er kwam telkens weer wat tussen. Nu is de Mario 3DS website eindelijk online!

De eerste inzendingen zijn al beoordeeld! Max en ik gaan de komende weken nog verder met verbeteringen doorvoeren. We zullen ook weer helden beproevingen gaan starten!

Er zullen nu nog plekjes op de website zijn die er niet helemaal netjes er uit zien. We werken er hard aan en houden je hier op de hoogte!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9