Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
 63.99  € 49.99
1. Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 33.49
2. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
3. New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos
 
New Nintendo 2DS XL voor Nintendo 3DS
4. New Nintendo 2DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 31.99  € 27.99
5. New Super Mario Bros. 2
 
/Pokémon Omega Ruby voor Nintendo 3DS
  € 32.99
6. Pokémon Omega Ruby
 
/Pokémon Sun voor Nintendo 3DS
  € 29.99
7. Pokémon Sun
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 114.99
8. New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos
 
/Pokémon X voor Nintendo 3DS
 33.99  € 29.99
9. Pokémon X
 
Pokemon Ultra Moon voor Nintendo 3DS
10. Pokémon Ultra Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Sinterklaas Mario 3DSNieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Held nummer 5 en 6: BaBaDoow en Bigplayer
Rianna
Door de Heldenbeproeving hebben jullie super veel informatie, tips en plaatjes toegevoegd voor de Nintendo 3DS games. Hierdoor zijn er weer een paar nieuwe helden ontstaan. Deze keer: BaBaDoow en Bigplayer!

Twee berichtjes over Bigplayer achter elkaar?! Tsja, hij heeft ons superveel geholpen en heeft vandaag niet 10, maar 50 euro gekregen daarvoor! En dan ook nog die Nintendo 3DS game, wat een bofkont...
De reactie van Bigplayer:
Ik vond het heel leuk om te doen en ben blij er iets voor terug te krijgen. Ik kwam deze site tegen via Mario Wii, waar ik ook te vinden ben. Ik vind deze site zeker weten een goede toevoeging, vooral omdat de 3DS steeds populairder wordt.

Ook Held BaBaDoow heeft een weekje flink lopen inzenden waardoor hij 10 euro heeft verdiend. Zijn reactie:
Ik vond het super om info (voor nu alleen plaatjes en bijschriften) op Mario3DS te plaatsen. Had al een hele tijd gewacht op deze site. Sinds de release van de 3DS eigenlijk, maar het was een beetje in vergetelheid geraakt. Ik verveelde me deze herfstvakantie en ging een beetje in m'n bladwijzers zoeken en zag dat Mario3DS online was, dus ik ging een account aanmaken. Was op MarioWii ook al een tijd geleden bezig geweest maar ben blij dat verder kan met Mario3DS, nieuwe rondes nieuwe kansen!

Ook 10 euro verdienen en onze Held worden? Begin dan ook met inzenden!

Lijn
Afbeelding voor Uitslag 3de Heldenbeproeving
Wibert
De derde heldenbeproeving was het koningsnummer beoordelingen. In 3 dagen tijd kregen we 116 Nintendo 3DS beoordelingen binnen. De 30 beste beoordelingen maakten kans op de game Pilot Wings Resort.

De winnaar is... << tromgeroffel >> Held Bigplayer!! Gefeliciteerd! De winnende inzending was voor Resident Evil The Mercenaries 3D:

Net wel net niet
Om te beginnen heeft Resident Evil The Mercenaries 3D een online mode, wat extreem fijn is! Ik mis bij heel veel 3DS games een online mode, dus dit is al gelijk met een pluspunt! Maar online is helaas ook niet alles, je ziet niet wie er de beste is en dat is erg jammer, ook is het gamedesign een beetje vreemd en worden veel ruimtes herbruikt.
Geen fantastisch spel, ook nog schokkerig. Ik vind het spel net niet maar toch nog een 6 waard vanwege online functionaliteiten en een vrij leuke singeplayer-mode.


Alle helden bedankt voor het helpen. Binnenkort gaan we beginnen met de eerste proffesionele reviews!

Op facebook kun je zien hoe de winnaar is gekozen:

Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving: Laatste dag
Wibert
Vandaag is de laatste dag van de serie heldenbeproevingen. De laatste dag dat je dubbele munten krijgt voor beoordelingen. De laatste dag dat je kans maakt op Pilotwings Resort.

We hebben al Lego Pirates of the Caribbean en Ridge Racer 3D weg gegeven. We hebben meer dan 1000 inzendingen mogen toevoegen aan Mario 3DS in de eerste 2 weken. Mario 3DS is een geweldige website voor 3DS games aan het worden!

Voeg vandaag nog 3DS beoordelingen toe aan Mario 3DS!
Lijn
Afbeelding voor Winnaar Heldenbeproeving 2!
Rianna
Woohoo! Tweede winnaar van de Heldenbeproeving!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle plaatjes en onderschriftjes die zijn ingestuurd! Mario3DS staat nu vol mooie plaatjes van Nintendo 3DS games, dat hebben jullie super gedaan.

We hebben zojuist d.m.v. een loting gekeken wie de winnaar is van de Nintendo 3DS Game LEGO Pirates of the Caribbean, en dat is... *tromgeroffel*.....

Held Mvoske!!!

Gefeliciteerd! Met meer dan 160 plaatjes en onderschriftjes had je natuurlijk ook erg veel kans ;) De tweede afbeelding van Shinobi die Mvoske inzond was de winnaar. Held Mvoske, we sturen het Nintendo 3DS spel LEGO Pirates of the Caribbean naar je op, bedankt voor je hulp.

Wil jij ook een Nintendo 3DS game winnen? Dit is je laatste kans!
De laatste beproeving is inmiddels van start gegaan en loopt tot zondagavond 27-10 23:59. Ditmaal krijg je dubbele muntjes voor je mening. Tevens maak je kans op de Nintendo 3DS game Pilotwings Resort!

Lijn
Afbeelding voor Laatste kans: verdien dubbele muntjes en win Pilotwings Resort!
Rutger en Danielle
Er zijn de afgelopen dagen ontzettend veel afbeeldingen toegevoegd, super! Zoals beloofd is nu de derde en laatste categorie aan de beurt voor de dubbele muntjes: de beoordelingen!

Heb je zin om nog meer geld te verdienen? En lijkt het je leuk als Mario3DS.nl nog voller komt te staan met leuke informatie?

Help dan net zoals vele andere mee met beoordelingen toevoegen! Tot en met zondag geven wij hier dubbele muntjes voor!

Onder de leukste inzending geven wij het spelletje Pilotwings Resort weg!

Pak die laatste kans en begin nu snel op:
Help mee: beoordelingen toevoegen

Lijn
Afbeelding voor Dubbele muntjes bij afbeeldingen en win LEGO Pirates of the Caribbean!
Rutger
Er zijn afgelopen dagen ontzettend veel tips, trucs en cheats toegevoegd. Ontzettend bedankt! De volgende categorie voor dubbele muntjes is: de afbeeldingen!

Tot en met aankomende donderdag geven wij dubbele muntjes voor het toevoegen van afbeeldingen en bijschriften. Je kan nu per spel maar liefst 200 muntjes krijgen voor het toevoegen van afbeeldingen en bijschriften.

Er valt natuurlijk weer wat te winnen en ditmaal is dat de topper Lego Disney Pirates of the Caribbean twv €25,- !

Begin nu snel op:
Help ook mee: afbeeldingen toevoegen
Lijn
Afbeelding voor Winnaar Helden beproeving!
Laurens, Roushan, Nathalie, Wibert en Rianna =)
Whoo hoo, eerste winnaar van de Helden beproeving is bekend!

We hadden 40 inzendingen van tips en trucs ontvangen. Hiervan werden er 32 beloond met meer dan 50 muntjes. Onder deze 32 inzenders is de winnaar Wesleye98! Gefeliciteerd!!
Wesleye98 krijgt als beloning de 3DS game Ridge Racer 3D. Veel plezier ermee!

Maandag zal de volgende actie starten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dit betekent dat je opnieuw dubbele muntjes voor iets zal krijgen en dat we weer een 3DS game verloten!

P.S.: Wil je weten hoe de loting ging? Kijk dan op onze Facebook pagina! Daar zal een filmpje worden geplaatst.

Lijn
Afbeelding voor Held nummer 4 is Mvoske
Wibert
We hebben weer 10 euro mogen over maken. Zodra je de eerste 1000 munten hebt verdient met 3DS game info toesturen ben je onze held en krijg je 10 euro op je rekening!

Reactie van onze held:
Ik vind het super om info op Mario3DS.nl te plaatsen. Ik heb er altijd al van gehouden om tekstjes te schrijven (over games dan wel te verstaan) en nu krijg ik de kans om die tekstjes en mijn mening over games op een website te plaatsen. Uiteraard is het ook gewoon heel erg leuk om muntjes te sparen. Dit geeft je toch een soort van doel dat je wilt bereiken. Ik hoop nog heel lang te mogen schrijven voor Mario3DS.nl!
Lijn
Afbeelding voor Vanacht wordt de winnaar bekend gemaakt!
Wibert
Laatste avond dubbele munten voor 3DS tips en trucs. Daarnaast ook laatste kans om kans te maken op de 3DS game Ridge Racer 3D.

Stuur je game tip of truc vanavond nog in! We verloten de game tussen de beste ingezonden tips trucs.
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving! Dubbele muntjes en win een 3DS Game!
Rutger
Mario 3DS is officieel geopend! Win de 3DS game Ridge Racer 3D en krijg tot en met vrijdag dubbele munten voor tips en trucs!

Deze herfstvakantie zullen we 3 acties houden! We beginnen met dubbele muntjes voor je tip of truc. Stuur je tip of truc in voor een 3DS games en je ontvangt tot wel 140 muntjes! We houden ook van cheat codes en zullen deze dan ook goed belonen!

We mogen Ridge Racer 3D weg geven. We verloten de game vrijdag onder de leukste ingezonden tips en trucs!

Begin nu op:
Alle 3DS spellen lijst
Lijn
Afbeelding voor Wil jij ons leren kennen? Like ons!
Wibert
Mario 3DS heeft zijn eigen facebook pagina!

Via Facebook kun je met ons in contact komen. Reageren op onze acties en website. Zo kun je ons helpen Mario 3DS de beste website voor Nintendo 3DS games te worden!!

We leren je graag kennen via Facebook:

Lijn
Afbeelding voor Held numero 3: Reviewmaster007
Wibert
Whooohoo, eerste dag al meteen 2 helden! Ook 10 euro gaat naar Reviewmaster007!

Zijn reactie:
Ik heb een e-mail gekregen over dat er een nieuwe Mario website is geopend dat gespecialiseerd in 3DS games en dat er wederom munten te verdienen waren. Op mijn huidige werk hoef ik zo goed als niks te doen, dus uit tijdverdrijf ben ik maar op de e-mail ingegaan en grotendeels links gaan toevoegen voor de site. Na zo'n 4 uur (met lange pauzes) had ik met deze methode 1.000 munten gespaard. Ik denk dat ik een nieuwe vioolboek ga kopen met mijn loonstrookje (ja, ik ben een violist, lach me maar uit).


Super bedankt voor je hulp!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9