Populair voor Nintendo 3DS


Animal Crossing New Leaf voor Nintendo 3DS
1. Animal Crossing: New Leaf
 
New Nintendo 3DS XL voor Nintendo 3DS
2. New Nintendo 3DS XL
 
/Pokémon Sun voor Nintendo 3DS
 31.99  € 27.99
3. Pokémon Sun
 
/Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS
 27.99  € 23.99
4. Super Mario 3D Land
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
  € 30.99
5. New Super Mario Bros. 2
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 31.49
6. Mario Kart 7
 
/Nintendo 3DS IJs Wit - Nette Staat voor Nintendo 3DS
  € 72.99
7. Nintendo 3DS IJs Wit - Nette Staat
 
/Super Smash Bros. for Nintendo 3DS voor Nintendo 3DS
  € 28.99
8. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
 
/New Nintendo 3DS Zwart - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 109.99
9. New Nintendo 3DS Zwart - Mooi & in Doos
 
Pokemon Omega Ruby voor Nintendo 3DS
10. Pokémon Omega Ruby  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario 3DS Nieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Nieuwe actie!
Rianna
Er is weer een nieuwe actie op komst... Benieuwd wat we gaan doen? Lees dan snel verder!

We willen zo veel mogelijk Nintendo 3DS reviews, tips en cheats verzamelen. Deze worden ingezonden door onze Helden, jullie dus. Hier verdien je muntjes mee en voor elke 1000 muntjes maken we 10 euro over naar je rekening. Dat is een leuke manier om geld te verdienen, toch?!
We zijn erg blij met al jullie inzendingen. We zaten een tijdje vast met het accepteren van de tips en cheats, maar die zullen echt deze week allemaal beoordeeld zijn! Het kan dus zijn dat je nog een onbeoordeelde inzending hebt staan, maar geen zorgen; we zijn druk bezig!

Nu hebben we een grootse actie bedacht die binnenkort van start gaat. Naast die muntjes maak je heel veel kans op nog een ander presentje.... Om een tipje van de sluier op te lichten: we gaan met Nintendo 3DS games strooien!

Meer informatie (Welke 3DS games?? Wanneer?? Hoeveel kans maak ik??) zullen we later bekend maken...

Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Mario 3DS Held!
Rianna
Op Mario 3DS kun je 10 euro verdienen. Hoe? Door zo veel mogelijk 3DS tips, trucs en reviews in te sturen!

Alex is onze nieuwste Held en heeft inmiddels al 20 euro verdiend. Zijn reactie:

Ik vond het heel erg fijn om info toe te voegen op Mario3DS. IHet helpt ook dat de 3DS zo veel leuke en goede spellen heeft.

Bedankt voor je hulp, Held Alex!
Help ook mee en verdien 10 euro met het inzenden van 3DS informatie.
Lijn
Afbeelding voor 3DS Review - Rayman 3D
Held Kriegspire
Een Dreamcast-port die z'n beste tijd wel heeft gehad...

Rayman 2, oorspronkelijk uitgebracht in 1999 op de N64, is een spel dat op een gigantische hoeveelheid consoles is uitgekomen. In totaal heeft het spel 9 releases gezien, met de meest recente op de Nintendo 3DS. Met Rayman in de hoofdrol is het ... Lees de Review en je weet het in 3 minuten!
Lijn
Afbeelding voor 3DS Review - Mario Kart 7
Mega Super Held Wesley
Race over land, in het water en door de lucht in het vernieuwende deel van Mario Kart.

Een van de bekendste en langst lopende series van game-gigant Nintendo is de Mario Kart-reeks. Op iedere console en handheld wordt er precies één deel van de serie gelanceerd. De teller staat, voor nu, op 7 en dat betekent dat het de beurt is aan de Nintendo 3DS! Kijk je ogen uit op veel nieuwe banen in prachtig 3D! Daarnaast bevat de game aardig wat nieuwe toevoegingen.

Lees onze review en je weer het in 3 minuten!
Lijn
Afbeelding voor 2 Nieuwe Mario 3DS Helden
Wibert
Kriegspire en Retrogast hebben hun eerste 10 euro verdiend met informatie toevoegen.

Gamen is een hobby voor Held Kriegspire. Hij vindt een review schrijven een leuke manier om mensen enthousiast te maken voor games.

Retrogast vind het erg leuk om informatie toe te voegen. "Een leuke manier voor extra geld".

Help ook mee met Mario 3DS! Zo krijgen we een geweldige site bom vol info over de Nintendo 3DS.
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Sonic Generations
Held Bramd de Groot
Een snelle 2D-platformer, die wat afgeraffeld aanvoelt.

Toen Sonic Colours in 2010 voor de Wii verscheen, was dit volgens velen het eerste goede 3D Sonicspel in jaren. Sonic was weer helemaal terug op de consoles! Een jaar later zette de Blue Blur deze stijgende lijn voort met Sonic Generations voor de home consoles. Toen bijna een maand later de 3DS-versie van dit spel uitkwam, waren de verwachtingen dan ook hoog. Maar of dat terecht is...
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Monster Hunter 3 Ultimate
Kriegspire
Monster Hunter 3 Ultimate... De ultieme update?

Het in Japan al enorm succesvolle Monster Hunter is terug! Dit keer kom je aan in Moga Village, waar ze last hebben van aardbevingen. Jij krijgt als Hunter de taak om er achter te komen wie dit veroorzaakt.

Bereid je voor...
Voordat de dorpoudste je op pad stuurt krijg je een paar (niet al te spectaculaire) missies om de basisprincipes te leren. Zo leer je bijvoorbeeld ...

Lees de 3DS Review van Monster Hunter 3 Ultimate!
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Etrian Odyssey IV
Kriegspire
Ben jij een RPG fan? Deze game is een aanrader, misschien wel must-have.

Etrian Odyssey IV is net als haar voorgangers een typische dungeon crawler Role-Playing Game (RPG). Als doel heb je de zogeheten Yggdrasil-boom te bereiken, die ver boven de horizon te zien is. Deze 3DS game is erg uitgebreid en heeft meer dan 100 uur aan content!
Lijn
Afbeelding voor Eerste 3DS Game Review online
Wibert
Op Mario 3DS publiceren we vanaf vandaag professionele 3 minuten reviews.

Op ons kantoor werkt een Bachelor Nederlands en een eindredacteur die al meer dan 165 Professionele Wii reviews heeft gecontroleerd. De reviews van Mario Wii staan zeer hoog in google en zijn voor iedereen vindbaar.

Onze reviews zijn geen lange lappen tekst. De reviews zijn in 3 minuten te lezen en geven extra informatie in de kaders. De lezer weet in 3 minuten of de game iets voor hem of haar is!

Wanneer je talent hebt willen wij je graag helpen te schrijven op hoog niveau. Wij zullen je persoonlijk begeleiden zodat de reviews de beste van Nederland worden.

We belonen professionele review schrijvers met maximaal 1000 muntjes en sturen gratis de nieuwste games toe om te reviewen. Voor je eerste review ontvang je 400 muntjes. Wanneer er 3 reviews online staan verdien je 700 muntjes per review. Wanneer je uiteindelijk reviews schrijft waar minimale aanpassingen nodig zijn verdien je 1000 munten per 3 minuten review en sturen we gratis de nieuwste games naar je toe om te reviewen.

Ga jij de uitdaging aan?
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Fire Emblem Awakening
Wibert
De Fire Emblem serie is niet voor iedereen. Awakening mag niemand missen!

De game Fire Emblem was ooit alleen voor Japanners, de eerste delen werden alleen daar uitgegeven. De tactische RPG game voor echte diehards was niet geschikt voor ons. De eerste Fire Emblem werd hier onthaald met een 8,9 maar velen zullen de serie inderdaad niet kennen. De beoordelingen van de serie werden steeds lager (zie kader). Maar nu komt daar verandering in, hier is de Awakening!
Lijn
Afbeelding voor Held nummero 7 en 8: Cathelijne en Snake!
Rianna
Woohoo! Weer nieuwe Helden! We hebben deze week 10 euro mogen overmaken naar Cathelijne en Snake. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Op Mario 3DS willen we zo veel mogelijk tips, trucs, filmpjes, reviews en cheats verzamelen. Dat kunnen we echter niet alleen! Daarom belonen we elke Held of Heldin met 10 euro voor 1000 muntjes.

De reactie van Held Cathelijne:
Ik vond het super om informatie te schrijven voor Mario3DS.nl. Ik had Mario3DS ontdekt door de website Mariowii.
In het begin dacht ik dat de 3DS een miskoop was maar door deze website had ik ontdekt dat het er heel leuke 3DS games bestaan! Reviews schrijven is echt heel leuk en zelfs zo verslavend dat ik was vergeten dat ik er geld voor kreeg. Van dit geld ga ik een 3DS game kopen, en daarna meteen alle info daarvan weer opschrijven.
Lijn
Afbeelding voor Held nummer 5 en 6: BaBaDoow en Bigplayer
Rianna
Door de Heldenbeproeving hebben jullie super veel informatie, tips en plaatjes toegevoegd voor de Nintendo 3DS games. Hierdoor zijn er weer een paar nieuwe helden ontstaan. Deze keer: BaBaDoow en Bigplayer!

Twee berichtjes over Bigplayer achter elkaar?! Tsja, hij heeft ons superveel geholpen en heeft vandaag niet 10, maar 50 euro gekregen daarvoor! En dan ook nog die Nintendo 3DS game, wat een bofkont...
De reactie van Bigplayer:
Ik vond het heel leuk om te doen en ben blij er iets voor terug te krijgen. Ik kwam deze site tegen via Mario Wii, waar ik ook te vinden ben. Ik vind deze site zeker weten een goede toevoeging, vooral omdat de 3DS steeds populairder wordt.

Ook Held BaBaDoow heeft een weekje flink lopen inzenden waardoor hij 10 euro heeft verdiend. Zijn reactie:
Ik vond het super om info (voor nu alleen plaatjes en bijschriften) op Mario3DS te plaatsen. Had al een hele tijd gewacht op deze site. Sinds de release van de 3DS eigenlijk, maar het was een beetje in vergetelheid geraakt. Ik verveelde me deze herfstvakantie en ging een beetje in m'n bladwijzers zoeken en zag dat Mario3DS online was, dus ik ging een account aanmaken. Was op MarioWii ook al een tijd geleden bezig geweest maar ben blij dat verder kan met Mario3DS, nieuwe rondes nieuwe kansen!

Ook 10 euro verdienen en onze Held worden? Begin dan ook met inzenden!


start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9