Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
 63.99  € 49.99
1. Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 33.49
2. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
3. New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos
 
New Nintendo 2DS XL voor Nintendo 3DS
4. New Nintendo 2DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 31.99  € 27.99
5. New Super Mario Bros. 2
 
/Pokémon Omega Ruby voor Nintendo 3DS
  € 32.99
6. Pokémon Omega Ruby
 
/Pokémon Sun voor Nintendo 3DS
  € 29.99
7. Pokémon Sun
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 114.99
8. New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos
 
/Pokémon X voor Nintendo 3DS
 33.99  € 29.99
9. Pokémon X
 
Pokemon Ultra Moon voor Nintendo 3DS
10. Pokémon Ultra Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Sinterklaas Mario 3DSNieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 27: Reviews
Wibert
Op Mario 3DS hebben we geen ellenlange reviews. We houden het kort en bondig, in 3 minuten lees je of de game wat voor jou is!

Alle reviews die tussen afgelopen zaterdag en vandaag worden ingezonden doen mee met de helden beproeving. De beste review wint Metal Gear Solid 3D (of een verrassingsgame).

Log in of maak een account aan en je vind de lijst met games waar je een review voor kunt starten!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 26: Tips en Trucs
Wibert
Wij willen de beste tips en trucs op Mario 3DS hebben staan en dat is veel werk. Wil je helpen? Je wordt beloond met bergen muntjes (1000 muntjes is 10 euro op je bankrekening) en misschien win jij vandaag wel!

Onder alle inzendingen die extra muntjes hebben gekregen voor hun tip of truc verloten we Metal Gear Solid 3D (of een verrassings game).

Ga naar alle Nintendo 3DS titels!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 25: beoordelingen!
Rianna
Huh? Nog meer beoordelingen? Jazeker! Er zijn de laatste maand maar liefst 40 nieuwe games toegevoegd aan Mario 3DS! Deze games kunnen jouw beoordeling hard gebruiken, anders blijft de pagina zo saai...

Dus heb jij thuis een game liggen die je nooit kon recenseren omdat Mario 3DS hem niet had staan? Dit is je kans! Weet je niet waar je moet beginnen? Bij de reacties vind je een lijst met de games die sinds deze maand op de website staan.

Het 3DS spel Metal Gear Solid zal vandaag naar een beoordeling van één van deze nieuwe games gaan. Je beoordeling moet wel 33 muntjes of meer krijgen!
Lijn
Afbeelding voor De tussenstand!
Rianna
Wij zijn inmiddels op de 24e dag van de Helden Beproeving, een mooi moment om eens terug te blikken naar alle games die al gewonnen zijn.

Op dit moment hebben wij 19 winnaars gekozen. Een aantal van jullie heeft al vaker gewonnen, echt geweldig dat jullie je zo enthousiast inzetten voor de Mario 3DS! De winnaars:

Bramd de Groot (6 keer gewonnen!!!)
Kriegspire (3 keer gewonnen!)
Retrogast (2 keer gewonnen!)
Timmerito123 (2 keer gewonnen!)
Destroymichelle
Gilburt
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Mvoske

De meeste games zijn al verstuurd. Nog geen game ontvangen? Geen zorgen! Je mag ons een mailtje sturen met je adresgegevens en of je een verrassingsgame wilt ontvangen.

Nog niet gewonnen? Ook geen zorgen! Je kunt vandaag nog meedoen met de forumactie en de reactieactie. En anders morgen weer!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 24: Maak ons beroemd!
Rianna
Wij willen het liefst dat iedereen met een Nintendo 3DS een kijkje op Mario 3DS neemt. Daarom willen we graag dat jij reclame voor ons maakt!

Vandaag verloten wij de 3DS game Metal Gear Solid (of een verrassingsgame) onder alle Helden die een berichtje in een forum over ons plaatsen. Je kunt een nieuw topic openen over de actie, je kunt zeggen dat Mario 3DS jouw favo website is, of je kunt ons vermelden in je handtekening. Dit mag op alle websites die enigzins op een forum lijken.

Let op: je link/verhaal moet wel blijven staan! Zorg er dus voor dat je een leuk, interessant berichtje schrijft. Zodra een berichtje als reclame wordt aangezien wordt deze waarschijnlijk verwijderd door de admin.

Voor alle nieuwe verwijzingen naar onze website krijg je ook nog eens 100 muntjes per stuk! Meld je verwijzing aan door een link als reactie op dit berichtje te plaatsen.
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 23: Reageer op nieuwsberichten
Wibert
Met de helden beproeving van gisteren zijn er 19 nieuwsberichten toegevoegd. Op verzoek is het nu ook mogelijk om op deze nieuwsberichten te reageren!

Ik heb de fouten eruit gehaald en je kunt nu veilig ', ", é, etc gebruiken. Daarnaast werd er gevraagd waarom je niet kon reageren op de nieuws items. Antwoord is tijdgebrek.

Nu het mogelijk is om te reageren leek het ons een mooi onderdeel voor de helden beproeving.

Plaats vandaag of morgen (dinsdag 23-06-2014) reacties op de 3DS nieuwsberichten. Tussen alle zinnige reacties wordt Metal Gear Solid 3D (of een verrassingsgame) verloot.

Ga naar: Nintendo 3DS Nieuwsberichten.
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 22: Nieuwsberichten
Wibert
Wie weet het leukste nieuwtje voor de Nintendo 3ds?

In deze helden beproeving gaat Metal Gear Solid 3D of een verassingsgame naar het leukste nieuwsberichtje.

We willen nieuwberichtjes ook op de home page gaan plaatsen. Zou jij het leuk vinden om ook hiermee te helpen?

Maak hier een nieuwsbericht.
Lees hier de gemaakte nieuwsberichten.
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 21: Random
Wibert
oEps, gister hebben we geen helden beproeving erop gezet...

Uit alle inzendingen (afbeeldgingen, bijschriften, beoordelingen, tips en links) zullen we random een categorie en een winnaar kiezen.

Alle inzendingen van zaterdag en zondag doen mee.

De uitslag komt echt, maar beloof maar niet meer wanneer. Want nu het druk begint te worden lopen we een beetje achter. =)

Hier vind je alle 3DS titels en er zijn weer wat nieuwe toegevoegd!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 20: Revieeeeeews!
Rianna
Review vrijdag! Tot en met vanavond kun je jouw favoriete game (of niet-favoriete game, natuurlijk) recenseren in een 3 minuten review. Voor deze review krijg je tussen de 100 en de 500 muntjes èn je maakt kans op een 3DS game!


Tot nu hebben we pas 2 reviews binnen, dus de kans is supergroot dat je met deze actie de game Metal Gear Solid (of een verrassingsgame) wint!

Log snel in en help ons de grootste Nintendo 3DS website van Nederland te worden!
Lijn
Afbeelding voor Helden Beproeving dag 19: Nintendo top 10
Wibert
YESSSS!! Het is me eidelijk gelukt! WHOOOHOOO WHOOOHOOO!!!

Sorry.... Het duurde even maar het is echt echt écht geweldig! Je kunt een Nintendo top 10 lijstje maken. Je kunt kiezen uit alle Nintendo 64, GameCube, Wii, Wii-U, GameBoy Advance, DS en 3DS spellen en enkele Gameboy en Gameboy color spellen!!!

-_-

En zo je eigen top 5 of 10 lijst maken. Daarna wordt hiervan een top 100 gemaakt! Een geweldige top 100 van bijna alle Nintendo games!!!!!

Of dat nog niet genoeg is zie je in het linker kader top 10 lijstjes voor de Nintendo 3DS ennnnn...

Oja, natuurlijk kun je ook Metal Gear Solid (of een verrassingsgame) winnen. Maak een lijstje aan en je doet automatisch mee. (Alle inzendingen van vandaag en morgen doen mee.)
Lijn
Afbeelding voor 3DS game review - Driver: Renegade 3D
Held Mvoske
Driver: Renegade 3D is een mooi bewijs dat gewelddadige games niet altijd goed zijn.

Een 3DS? Haha, dat is toch voor kiddy’s! Speel jij op een 3DS? Hoe oud ben jij eigenlijk?! Een Vita is veel cooler! Een 3DS heeft alleen maar Mario spellen... Dit zijn een paar van de zinnetjes die ik regelmatig op school te horen krijg. Terecht?

Natuurlijk niet! Natuurlijk heeft de 3DS ook echte "volwassenen" titels. Driver: Renegade 3D is daar een prima voorbeeld van. Geweld, drugs en de nodige portie gescheld. Als dat niet "cool" is dan weet ik het ook niet meer. Maar is dit alles ook leuk om te spelen?

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 18: Facebook!
Rianna
Vandaag hebben we een voetbalgerelateerde actie voor je klaarstaan! Deze is vanmiddag vanaf ongeveer 2 uur te vinden op onze Facebook pagina.

Hier zul je een vraag over de wedstrijd van vanavond vinden. De 3DS game Metal Gear Solid zal tussen de goede antwoorden worden verloot. Geen verstand van voetbal? Geen probleem! Ik ook niet :)

Zijn jullie er allemaal klaar voor? Vanavond 18:00! Wij hebben de oranje vlaggetjes al hangen!


start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9