Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
 63.99  € 49.99
1. Nintendo 3DS Kosmos Zwart - Gebruikte Staat Lelijk Eendje
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 33.49
2. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
3. New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos
 
New Nintendo 2DS XL voor Nintendo 3DS
4. New Nintendo 2DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 31.99  € 27.99
5. New Super Mario Bros. 2
 
/Pokémon Omega Ruby voor Nintendo 3DS
  € 32.99
6. Pokémon Omega Ruby
 
/Pokémon Sun voor Nintendo 3DS
  € 29.99
7. Pokémon Sun
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 114.99
8. New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos
 
/Pokémon X voor Nintendo 3DS
 33.99  € 29.99
9. Pokémon X
 
Pokemon Ultra Moon voor Nintendo 3DS
10. Pokémon Ultra Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Sinterklaas Mario 3DSNieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


R.I.P. Overledenen Vliegramp Oekraïne 17-07-2014
Lijn
Afbeelding voor R.I.P. Overledenen Vliegramp Oekraïne 17-07-2014
Mega Super Held Wesleye98
Iedereen heeft het wel meegekregen, de vreselijke vliegramp van 17-07-2014 afegelopen donderdag. Bijna 300 onschuldige mensen zijn (naar alle waarschijnlijkheid) uit de lucht geschoten. Bij iedereen heerst de vraag: Waarom? Deze vraag zal nog lange tijd onbeantwoord blijven.

Vandaag zijn de eerste 40 slachtoffers, in het bijzijn van enkele nabestaanden en hoogwaardigen waaronder het koningspaar, geland in Nederland. Het was een zeer indrukwekkende dag voor menig Nederlander. Eigenlijk voor alle mensen op de aardbol was het een heftige dag. Bijna 30 graden in Nederland en toch iedereen met kippenvel. Dat zegt genoeg.

Bij dezen mijn condoleances aan alle nabestaanden van de slachtoffers en alle andere personen die bij deze ramp betrokken zijn. Iedereen steunt en troost elkaar en alle nabestaanden. Dat is wat mensen horen te doen en niet onschuldige mensen op een gruwelijke manier van het leven beroven en ook nog niet eens bekennen. Zoiets is onmenselijk en zij die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten hun verdiende straf krijgen.

In de reacties kun je je medeleven uiten en de laatste eer, aan hen die gestorven zijn, bewijzen.

Rust zacht, landgenoten. Jullie hebben dit niet verdiend, Nederland heeft dit niet verdiend, de wereld heeft dit niet verdiend. R.I.P.
Lijn
Afbeelding voor De 3DS Winkel is officieel geopend!
Rianna
Misschien is het jullie al opgevallen, maar Mario 3DS heeft sinds een paar dagen een heuse 3DS winkel!

Na maanden wachten is het zo ver: je kunt eindelijk 3DS producten kopen! In de winkel kun je nu tweedehands 3DS games en hardware kopen. Gebruikt = goedkoper! Op het moment staat er nog niet zo veel, maar we zijn druk bezig met het toevoegen van meer 3DS producten! De eerste bestelling is sinds vandaag een feit.

Heb jij nog 3DS games liggen waar je niks meer mee doet? Neem contact met ons op!
Lijn
Afbeelding voor Beschrijvingen toevoegen aan hardware nu mogelijk!
Wibert
Binnenkort gaan we ook hardware verkopen op deze site. Om voor iedereen duidelijk te krijgen wat bepaalde producten doen, hoe ze werken en wat voor specificaties ze hebben, hebben we het mogelijk gemaakt om een beschrijving toe te voegen aan hardwareproducten.

Een goede beschrijving is natuurlijk muntjes waard! Door bijvoorbeeld naar de Nintendo 3DS pagina te gaan en op 'voeg jouw beschrijving toe' te klikken kan je meteen beginnen.

Andere mogelijkheden voor het toevoegen van beschrijvingen zijn Nintendo 3DS oplaadstation, Nintendo 3DS Circle Pad Pro, Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro, Nintendo 2DS en Nintendo 2DS Opbergtas

Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review  - Green Lantern: Rise of the Manhunters
Rianna
The Green Lantern is simpelweg een erg matige game die toevallig uitkwam ten tijde van de film, om makkelijk te scoren...

In deze 2D actie-platformer mag je als Hal Jordan, een Green Lantern, de wereld gaan redden van de Manhunter Robots, die op hol geslagen zijn. Na een korte intro kom je aan op de planeet Oa, hoofdkantoor van de Guardians. Je krijgt training van wat soortgenoten, maar die training wordt onderbroken omdat de planeet wordt aangevallen door de Manhunters. 4 planeten worden ook aangevallen. Aan jou de keuze waar je wil beginnen.

De wereld redden, is dat leuk in deze Nintendo 3DS game? Lees het in de review van Kriegspire.
Ik zal je een geheim verklappen...
Lijn
Afbeelding voor Ik zal je een geheim verklappen...
Super Held destroymichelle
Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire staan gepland voor 28 november dit jaar, maar er is nog maar weinig vrijgegeven. Nu is er eindelijk wat meer bekend!

Nintendo heeft bekend gemaakt dat een populair deel van de originele Pokémon Ruby & Sapphire terug zal komen in de 3DS remakes. De "secret bases" zullen vernieuwd terugkomen in de games. Ze krijgen zelfs een vernieuwde naam, namelijk "Super-secret bases". Je kunt dus weer ouderwets in bomen en grotten je eigen knusse plaats maken.

Het volgende nieuwtje is dat je jouw gemaakte bases kunt delen via Mii-verse, zodat andere Pokémon spelers jouw bases kunnen bekijken en inspiratie kunnen opdoen.

Tot slot kun je een nieuw spelletje spelen, namelijk "verover de vlag". Je kunt in een base een vlag vinden en deze veroveren. Maar let op, dit kunnen andere spelers dus ook bij jou doen! Iedere dag kun je één vlag veroveren. Hoe meer vlaggen je steelt, hoe hoger je in de rang komt te staan die wordt bijgehouden. Je kunt er ook leuke prijzen mee winnen! Maar wat? Dat is nog een verrassing.

Tot nu toe lijkt het erop dat ieder detail van de klassieke Pokémon Ruby & Sapphire weer terugkomt in deze remakes!
Lijn
Afbeelding voor And the winner is...
Rianna
De Helden Beproeving van de maand juni zit er inmiddels op. De Mario 3DS website is hartstikke verbeterd en daar zijn we jullie dankbaar voor. Jullie mogen trots op jezelf zijn!

Hier dan nog de uiteindelijke eindstand:

Bramd de Groot 7x gewonnen!
Kriegspire 4x
Destroymichelle 3x
Timmerito123 2x
Retrogast 2x
Jbutter 2x
Mvoske 2x
Gilburt 2x
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Henkskills
Royvvugt
Dennis Kamminga

Op naar de volgende Helden Beproeving dan maar :)?
Bram, heb jij nog tips voor de rest hoe je zo vaak kunt winnen, of is dat jouw geheim?

Lijn
Afbeelding voor De laatste drie games gaan naar...
Rianna
Het moment is dan eindelijk daar. Het moment die je wist dat zou komen is eindelijk hier (een koningslied referentie, snap je hem :D). De winnaars van de reviewacties zijn bekend!

Het duurde lang, maar we wilden zeker weten dat we alles gelezen en beoordeeld hadden. Bij alle reviews is dit nu het geval. Een aantal van jullie is nu gemaild, de rest zal zondag gemaild worden. Beloofd :)

De winnaars van de laatste Metal Gear Solids:

Dag 13
Nog niet zo veel inzendingen, dus lekker veel kans om te winnen. Mvoske, jouw review voor Driver: Renegade 3D is gekozen! Gefeliciteerd!

Dag 20
6 reviews die meedingen, slechts één die kan winnen. Ennn de winnaar issss..... Kriegspire, jouw review voor Green Lantern: Rise of the Manhunters vonden wij het coolste. Woohoo!

Dag 27
Ook weer 6 reviews, gaat erg lekker! JButter, we vonden jouw review voor Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 zo leuk om te lezen dat we jou als winnaar hebben gekozen!

Ik zal zondag nog even een overzicht plaatsen van alle Helden die een game hebben gewonnen. Alsof een preview: Bram staat nog steeds bovenaan...
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Professor Layton en het Masker...
Rianna
De harde waarheid ontdekken door het oplossen van breinbrekers? Dat kun je doen in één van de meest charmante puzzelgames op de 3DS.

Professor Layton en het Masker der Wonderen is het vijfde spel in de puzzelserie. Het is echter wel het allereerste Laytonspel voor de Nintendo 3DS. Samen met De Melodie van het Spook (DS) en De Erfenis van de Azran (3DS) maakt deze game deel uit van de triologie. Het is niet nodig om één van de twee andere spellen te spelen om het verhaal met het Masker der Wonderen te kunnen begrijpen.

Meer weten? Lees verder over Professor Layton en het Masker der Wonderen!
Lijn
Afbeelding voor Mario Kart-toernooi op Mario3DS!
Mega Super Held Wesleye98
De afgelopen maand is Mario3DS erg gegroeid, grotendeels door al jullie hulp. Veel van jullie hebben aardig wat games door de brievenbus horen vallen en zullen vast een leuke tijd gehad hebben. Wat mij betreft mogen we nog wel even doorgaan en daarom wil ik een Mario Kart-toernooi houden op Mario3DS.

We proberen het toernooi voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen. Laat in de comments weten of je zin hebt in een serie bloedstollende races en op welke dagen je beschikbaar bent volgende week.

Graag hoor ik ook welke Mario Kart-game jullie liever spelen? Aangezien het Mario3DS is, zou het logisch zijn om het 3DS-deel MK7 te spelen, maar Mario Kart 8 is nét gereleased en werkt wat soepeler als toernooi. Maar ik weet niet of iedereen die mee wilt doen, deze game (of überhaupt een Wii U) bezit. Voor iedereen die nog geen MK8 of Wii U bezit: Kopen, en wel heeeel snel! Beste game op dit moment! =D

Bezit je Mario Kart 7 ook niet? Lees dan nog even mijn review, mocht dat nog nodig zijn, want iedere 3DS-bezitter heeft natuurlijk MK7!

Dus laat me weten:
1. Ben jij in voor een toernooi?
2. Welke MK bezit en wil jij spelen?
3. Wanneer ben jij volgende week beschikbaar?

Verdere info volgt nog, afhankelijk van jullie!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 30: Game Collectie
Wibert
Jaaa, het is zo ver! De laatste heldenbeproeving van de maand juni: Maak een foto van je game collectie en deel hem met ons!

Mario 3DS is gegroeid. Mario 3DS is nog leuker geworden. We hebben het er erg druk mee gehad en dat is geweldig!

We willen nu ook graag de mogelijkheid bieden om een soort van forum te worden. Je kunt nu naast nieuwsberichten je game collectie met ons delen en ook gewoon zomaar een nieuw onderwerp beginnen.

Dat doe je allemaal door in te loggen en dan naar bericht toevoegen te gaan.

Tussen alle mooie fotos van game collecties zullen we woensdag Metal Gear Solid 3D verloten!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 29: Facebook actie
Wibert
Rond 16.00u starten we de één na laatste heldenbeproeving op Facebook. Dit is de één na laatste kans om Metal Gear Solid te winnen (of een verrassingsgame)!

Like ons alvast, dan mis je deze en al onze andere geweldige acties niet!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 28: Info toevoegen!
Wibert
Vandaag wordt Metal Gear Solid 3D tussen alle inzendingen verloot.

Alle inzendingen doen mee, afbeeldingen, beoordelingen, tips en trucs, en links. (Trailers en reviews doen niet mee.) De winnaar mag kiezen tussen Metal Gear Sollid 3D of een verrassingsgame.

Hier vind je alle Nintendo 3DS spellen om informatie aan toe te voegen. Succes!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9